GYIK

Juhar Wellness hasznos információk

Gyakran ismételt kérdések

Bejelentkezés ideje: 14:00
Kijelentkezés ideje: 10:00

Előzetes telefonos egyeztetéssel történik, a helyszínen találkozunk érkezéskor. Mivel mi nem ott lakunk, a háznak nincs állandó személyzete, így rugalmasak vagyunk. Távozáskor, a ház átadásakor szintén kézbe kérjük vissza a kulcsokat.

A fűtési szezonban érkezésükre várva rendesen bemelegítjük, felfűtjük a szobákat. 

3 személyautó tud parkolni a  zárható, szabadtéri kerti beállóban. 

A szobákban minden ágy felhúzott ágyneművel várja Önöket. Ezen felül természetesen jár szaunaköntös, illetve egy kicsi és egy nagy törölköző.

A házon belül, kérjük, hogy ne dohányozzanak. A teraszon és a kertben van erre kijelölt, hely.

Szobatiszta háziállatot csak előzetes egyeztetés alapján tudunk fogadni.

Hűtő, mikró, tűzhely, kávéfőző, tányérok, poharak, edények, kések, minden van, hogy akár egy nagyobb társaságnak is többfogásos vacsora készülhessen. Ezen felül alap dolgok: só, cukor, fűszerek, tea, kávé. 
A főzési alapanyagok, kenyér, tej a közeli boltból könnyen beszerezhetők.
Babák részére van egy etetőszékünk is. 

A kinti dézsa fafűtéses, és kb 5-6 óra, mire felmelegszik a víz. Ha kérik, előre felmelegítjük, így ha megérkeztek, egyből lehet használni. Utána a fűtést mindenki magának rakja meg, fát tüzelőt bőven odakészítünk.

Mivel a felmelegítés kb. 2 óra, ez nem nagy idő, de kérésre előmelegítjük Önöknek érkezésre. Elektromos fűtésű, így egyszerű a használata. Ha este befejezték, kérjük, takarékosság miatt kapcsolják ki a szaunafűtést. 

Kérjük, fokozottan ügyeljenek a nyílt tűz használatára. csak az odakészített, tiszta fát, tüzelőt használják.
A kerti főzéshez van bogrács. Tűzifát is bekészítettünk bőven. A grillezéshez, rácson sütéshez, szalonnázáshoz van fa és faszén is. A kemence használatáról azonban egyeztessük, a felfűtésében és a szakszerű kemencés sütésben igény szerint segítünk. Ez összetett, több órát tartó művelet, nem mindenkinek van benne gyakorlata.

ha nincs más foglalás, akkor természetesen igen, ez mindig egyeztetés kérdése. A többletnapokat a helyszínen készpénzben kérjük kifizetni.